onsdag 15. februar 2012

Because people like to say SALSA!

Fikk en fantastisk salsaoppskrift av Arne som det ble en liten vri på under 'the making of'



4 store tomater
1 gul paprika
2 røde chilier
1 rødløk
2 fedd med hvitløk
saften av en lime
salt og nykvernet pepper
en bunt fersk koriander, hakket
1/2 boks hermetiske hakkede tomater






Skold tomatene og ta av skinnet. Kutt de i terninger på 1x1 cm. Fjern innmaten hvis du ikke vil ha en våt salsa. Finhakk chili, eventuelt kutt den i en urtekutter. Finhakk rødløk og hvitløk(dette kan også med fordel tas i urtehakkeren). Skvis i saften av 1 lime, smak til med salt og nykvernet pepper. Hakk en bunt frisk koriander og bland inn. Smak til, er hvitløken veldig dominerende kan du tilsette en halv boks hermetiske, hakkede tomater. Settes i kjøleskap i 1-2 timer slik at den setter seg. Tas ut en stund før servering slik at den blir temperert.

Ingen kommentarer: