Jeg smurte opp min kake med vanilla icing etter oppskrift fra kakefesten og vil gjerne dele den her.
Oppskrift som følger:
4 ss hvetemel
3,5 dl melk
250-300 g romteperert smør
3,5 dl melis
1,5 ts vaniljesukker
Visp sammel mel og melk og kok opp til det blir en tykk grøt. La det småkoke i 3-5 minutter under omrøring. Avkjøles til 37 grader eller kaldere.
Miks smøret hvitt og ha i melis litt etter litt. Tilsett vamiljesukkeret og pisk ordentlig inn. Jeg bruker Tørrleifs vaniljesukker med ordentlig vanilje. Ha i mel-og melkepuddingen og pisk godt. Her er det viktig å piske godt og lenge slik at du unngår klumper.
Hvis du ønsker sjokoladesmak på denne kan du tilsette smeltet, avkjølt sjokolade.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar